Yamaha lanceert dé officiële Yamaha webshop in Nederland

30 november 2019 | Redactie

Verschillende collecties en productlijnen bedienen zowel rijders als fans.

 

Met de lancering van dé officiële Yamaha webshop in Nederland zet het merk een nieuwe stap in het verder versterken van haar band met rijders, fans en volgers. De Yamaha webshop biedt een breed scala aan motorkleding, merchandise, lifestyle kleding, koffers, tassen, watersportkleding en nog veel meer. 

 

 

Daarmee richt de webshop zich expliciet niet alleen op rijders, maar dankzij de veelzijdigheid en breedte van het aanbod op iedereen die het merk een warm hart toedraagt. En met de feestdagen voor de deur zijn de speciale Yamaha kerstballen, kerstverlichting en kindersleetjes een mooie oplossing voor als de Kerstman het even niet meer weet! De nieuwe Yamaha webshop is te vinden op www.yamaha-motor.shop.

 

Lifestyle Luggage 

Zowel op als naast je Yamaha reis je in stijl. De Yamaha Lifestyle Luggage collectie bestaat uit een serie doordachte, functionele bagage-oplossingen voor zowel op de motor als in het vliegtuig, van helmtassen tot rugzakken en van rolkoffers tot waterzakken voor op de motor.

 

 

Marine Gear 

Behalve motorrijders en –fans komen ook liefhebbers van watersport op de Yamaha webshop aan hun trekken. De Marine Gear collectie heeft alles wat de watersporter zoekt, van polo’s tot wetsuits en van racebrillen tot reddingsvesten.

 

Klantenservice 

Buiten de genoemde collecties zijn er uiteraard ook algemene Yamaha producten en kleding, en een Yamaha MX collectie te vinden. De webshop is overzichtelijk ingedeeld, waar je zowel kunt zoeken op collectie als op productcategorie. Zoals je van Yamaha mag verwachten is de klantenservice perfect voor elkaar. Bestelde producten mogen binnen 30 dagen na ontvangst kosteloos geretourneerd worden en de levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Wil je geen verzendkosten betalen, dan kun je jouw bestelling laten afleveren bij een officiële Yamaha-dealer bij jouw in de buurt. Betalen kan met creditcard of iDeal. 

 

Lees meer over:
Yamaha webshop

Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.