Wesdijk: Daiwa molens scherp geprijsd in december

04 december 2019 | Redactie

Hengels, molens en kunstaas; het zijn drie categorieën die de meeste aandacht trekken bij roofvissers. Ook bij Wesdijk.nl weten ze dat. Zo zijn er elke maand aanbiedingen van prima materialen van grote merken en via de webshop heb je de juiste razendsnel in huis. Deze maand speciale aandacht voor Daiwa molens.

 

Aanbiedingen met cadeau...

 

Daiwa LT molens

De voorraad aan Daiwa molens is in de buurt van Barendrecht opvallend hoog. Geen toeval, want bij Wesdijk Hengelsport beschikt zowel de webshop als de winkel over een groot aantal toppers van dit merk. Hierdoor kunnen zij ook mooie scherpe aanbiedingen maken, en dat is veel sportvissers muziek in de oren, gezien de kwaliteit en ervaring van het Japanse merk, met als eyecatchers de nieuwe lichting aan LT (Light & Tough) molens.

Kijk hier voor een overzicht van de Daiwa molens.

 

De Daiwa Exceler LT...

 

 

Eiger handschoenen

Bij aanschaf van molens en andere voorradige producten boven de 69,- euro krijg je bovendien een december cadeau in de vorm van een paar lekkere Eiger handschoenen. Zoek je liever een ander merk? Geen probleem want er zijn veel topmerken onderdak bij Wesdijk. En mocht je toevallig van Abu Garcia houden, dan is het helemaal interessant want bij aanschaf van Abu molens, reels of sets krijg je een gratis spoelvulling met Spiderwire gevlochten lijn vanaf 99 euro.

 

Ben je op zoek naar iets anders? Kijk dan even naar de vele aanbiedingen voordat je te veel betaalt.

 

De Ninja LT is een prima molens voor weinig geld...

 

 

Om je vingers bij af te likken, de Abu Garcia Revo MGXtreme Low Profile. Zowel afgeprijsd als met gratis Spiderwire lijn...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.