Monster peacock bass in de jungle van Colombia

06 januari 2020 | Redactie

Visreis.nl organiseert een absolute topreis naar het mekka om te vissen in de Amazone! In Cano Bocon maak je de beste visserij van de Amazone mee. Dit is een waanzinnige en hoogwaardige expeditie die perfect georganiseerd is en je een ultieme visreis oplevert die je voor de rest van je leven niet gaat vergeten en is inclusief zes dagen vissen! 

 

Alle plaatsen voor 2020 om te vissen in de jungle van Colombia zijn reeds volgeboekt. Visreis.nl heeft dus de laatste beschikbare plaatsen. Wees er snel bij! Wie het eerst komt, het eerst maalt!

 

Diverse soorten peacock bass zijn er te vangen.

 

Programma:

7 maart 2020, vlucht Amsterdam naar Bogota;
8 maart, transfer van Bogota naar locatie;
9 tot en met 14 maart, zes volledige dagen vissen;
15 maart, transfer van locatie naar Bogota;
16 maart, vlucht naar Amsterdam.

 

Er zijn maximaal negen plaatsen beschikbaar en er gaat een persoon van Visreis.nl mee ter begeleiding.

 

De kosten van deze reis bedragen € 3.495,- per persoon, exclusief Indian Fee van 250 USD en exclusief vlucht Amsterdam – Bogota.

 

Er zijn minimaal vijf sportvissers nodig om deze reis door te laten gaan.

 

 

 

Cano Bocon

 

Het verblijf in deze locatie midden in de jungle is alleen al een waanzinnige belevenis.

 

Per persoon heb je een ruime tent op de bedding van de rivier.

 

De flora en fauna is bijzonder indrukwekkend want je bevindt je onder andere tussen jaguars, tapirs, anaconda’s, reuzenotters, kaaimannen, papegaaien, rivierdolfijnen en ga zo nog maar even door. Je waant je hier letterlijk in de grootste dierentuin op aarde. Alleen zijn dit allemaal echte wilde dieren.

 

Hier maakt Visreis.nl gebruik van een jungle camp van waar ze verschillende visstekken bezoeken.

 

De visserij is zeer divers en de soorten die hier gevangen worden zijn: pacu, meerval (verschillende soorten), matrinxa, payara, peacock, tambaqui, roodstaartmeerval, jau, bicuda en nog meer soorten. De grootste peacocks zijn rond de 20 pond zwaar en je haakt er gemiddeld tussen tien en dertig per dag met een gemiddeld gewicht tussen twaalf en twintig pond.

 

Het is al fantastisch om één soort met dit formaat op een vislocatie te hebben, maar de aantallen maakt duidelijk waarom dit een absolute toplocatie met dito visserij is.

 

Het programma in Colombia

Dag 1: aankomst in Bogota waar je wordt opgehaald van de luchthaven en naar het Marriot Courtyard Hotel wordt gebracht, waar je nog een keer kunt genieten van een goede nachtrust, wifi en de stad zelf en verblijft op basis van een gedeelde tweepersoonskamer.

 

Dag 2: De chauffeur komt ons vroeg ophalen en we vliegen van Bogota naar Puerto Inirida met daarna een vijf uur durende boottocht op de rivier naar de locatie.

 

Deze reis gaat door de prachtige natuur van Colombia is een belevenis op zich met bergdorpjes, bossen, valleien etc.

 

Je komt hier in de avond rond 20.00 uur aan en dan heb je de tijd om je tent in te richten en je klaar te maken voor de eerste visdag.

 

Vervolgens vis je zes volle dagen.

 

Iedere ochtend wordt er om zes uur het ontbijt geserveerd, waarna je met de nieuwe Tracker boats met 30 pk buitenboordmotoren de hele dag op pad gaat met twee sportvissers en een Spaans sprekende gids per boot.

 

De boten zijn ruim met een lengte van vijf meter en bieden (anders dan op de foto...) meer dan genoeg ruimte om relaxed te vissen.

 

De laatste dag: Uitgaande van zes volle dagen vissen is dit dag negen en wordt ook nu het ontbijt om zes uur geserveerd, waarna de reis terug begint naar Bogota. Daar heb je nog eenmaal een overnachting in het hotel, om de volgende dag naar de luchthaven gebracht te worden, je vlucht naar huis te pakken en daarmee je indrukwekkende visreis af te sluiten.

 

Voor meer informatie: https://www.visreis.nl/colombia-jungle-groep.

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.