Tight Lines met primeur in Ahoy

18 februari 2016 | Berend Masselink

Tight Lines komt 4, 5 en 6 maart natuurlijk naar de Visma en ditmaal met een primeur. Ga dus vooral even langs bij deze ‘visvakantieman’ en wie weet zie je het al uit de verte…

Niet misselijk, deze tandjes van de tijgervis…

 

Tight Lines

Tight Lines komt uit met een selectie aan nieuwe bestemmingen. Wat dacht je van spectaculaire blackbass in het Zuid-Spaanse Andalusië? Professionele visgidsen nemen je mee op de diverse stuwmeren om deze vissen te belagen. Daarnaast  maak je hier kans op snoekbaars, snoek, de grote Comizo-barbeel en zelfs forse karpers die hier graag het kunstaas of de vlieg aanvallen!

 

Tijgervis in Gambia

Nieuw is ook de visserij op tijgervis in Gambia. Deze Afrikaanse superrover staat garant voor bloedstollende momenten! Ook komt hier de Vundu meerval voor, hier is tot op heden nog nauwelijks op gevist, maar daar gaat vanaf nu verandering in komen. Tevens bestaat de mogelijkheid deze trips te combineren met een zeevisarrangement. De autorit vanaf de kust naar het binnenland bedraagt slechts vier uur.

 

Taimen

Wie denkt aan Mongolië, denkt aan taimen. Deze zalmachtige kan hier enorme gewichten bereiken. Daarnaast maak je hier kans op Lenok forel, Amoer snoek, roofblei en meerval. Reden genoeg voor Tight Lines dit in het programma op te nemen en in september 2016 een pilot trip te organiseren. Interesse? Tight Lines zoekt nog deelnemers. Meer informatie over deze exotische bestemming? Kom dan even langs op de stand en laat je even bijpraten!

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief op de website.

 

Informatie: www.tightlines.nl

 

Tight Lines met primeur in Ahoy 2

Deze tijgervis had een hekel aan het schepnet…


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.