Prestigieuze Award voor Resort De Arendshorst in Ommen

03 februari 2020 | Redactie

Resort de Arendshorst, de bekende camping en het visrijke vakantiepark direct aan de Vecht in Ommen, heeft op de Vakantiebeurs in Utrecht ‘The Country Award’ in ontvangst mogen nemen voor beste Europese landelijk gelegen camping. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de Engelse reisorganisaties Caravan and Motorhome club en 'Alan Rogers' aan één van de bij hen aangesloten campings.

 

Michael Snoek van De Arendshorst (links) ontvangt de Award op de Vakantiebeurs in Utrecht.

 

'The Country Award' is voor de camping die het best gelegen is op een prachtige landelijke locatie, waar gasten een geweldige uitvalsbasis hebben om de omgeving en het landschap te verkennen. Resort de Arendshorst heeft de prijs gewonnen vanwege de unieke locatie direct aan de rivier de Vecht. Ideaal voor het maken van fiets- en wandeltochten en uiteraard een visstek bij uitstek. "Wij zijn trots dat we in zo'n groot veld van topcampings in Europa zijn uitgeroepen tot de beste landelijk gelegen camping. De locatie van de Arendshorst is dan ook uniek door de ligging direct aan de rivier. Wij hopen in de toekomst nog meer gasten te kunnen verwelkomen en te kunnen laten genieten van de prachtige natuur in het mooie Vechtdal", aldus Michael Snoek, eigenaar van Resort de Arendshorst.

 

 

Prachtige onderscheiding...

 

Caravan and Motorhome Club

De Caravan and Motorhome Club is opgericht in 1907 en vertegenwoordigt  caravan- en campergebruikers in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Met meer dan één miljoen leden is het de grootste 'touring community' in Europa.

De organisatie biedt haar leden een grote selectie aan campings in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Daarnaast bieden ze hulp onderweg en geven ze technisch of juridisch advies  wanneer dat nodig is.

 

 

Ook de ijsvogel zie je geregeld voorbij komen langs de Vecht...

 

Alan Rogers

'Alan Rogers' biedt vakantiegangers onpartijdige  informatie over campings, met als doel ze goed geïnformeerd een wel overwogen keuze te kunnen laten maken over hun vakantiebestemming. Zij werken samen met campings in het Verenigd Koninkrijk en Europa. 

De Alan Rogers campinggidsen worden al meer dan 50 jaar gepubliceerd en bereiken inmiddels meer dan 27 landen in Europa. De campings worden ook allemaal gepubliceerd op de website met alleen in Frankrijk al meer dan 11.000 campings. 

 

 

De Arendshorst

Resort de Arendshorst is als natuur- en landschapsvakantiepark gelegen op een unieke locatie aan de  Vecht. Gasten komen hier naartoe voor de rust, ruimte en natuur. Het park ligt direct aan een fietspad dat verbonden is met het knooppuntennetwerk. Ideaal voor het maken van fiets- en wandeltochten door het mooie Vechtdal. Ook ontdekken steeds meer sportvissers de voordelen van dit resort. Witvissers kunnen er prima met de vaste stok en feederhengel terecht, terwijl ook karpervissers en roofvisliefhebbers hun favoriete vis onder handbereik hebben.

 

De zeer ruime kampeerplaatsen liggen direct aan de Vecht, op het veld of in het bos. De bungalows op het park liggen direct aan de rivier op in het bos en bieden veel comfort en privacy. De ruime opzet zorgt voor veel vrijheid, rust en privacy. Verder beschikt Resort de Arendshorst over verschillende faciliteiten om het verblijf van haar gasten zo aangenaam mogelijk te maken.  

 

Voor meer informatie, bel 0529-453248 of stuur een e-mail naar info@arendshorst.n

 

 

 

Voorjaar langs De Arendshorst, met voorn, brasem en winde onder handbereik...

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.