Lock down voor sportvissers in Spanje

25 maart 2020 | Redactie

Na alle wintervoorbereidingen, waaronder het verbouwen van een van de appartementen om deze geschikt te maken voor rolstoelgebruikers, was ook Catfish Camp Caspe klaar voor het nieuwe seizoen. Het begon in elk geval voortvarend met snoekbaarsvissers die leuke zaken deden op het water. 

 

Het weer in februari was al buitengewoon goed. Toen begonnen de problemen, eerst in China, daarna Europa. De eerste karpervissers stonden klaar met al hun materiaal om naar Catfish Camp Caspe af te reizen toen Spanje geheel op slot ging. Dat houdt in Spanje in: niet uit huis of op straat, dus ook niet vissen; naar de winkels alleen voor de hoognodige zaken. Politie en het leger patrouilleren op straat, een overtreding is meteen € 800,00, oplopend tot € 20.000,00 voor meerdere overtredingen.

 

Dit om erger te voorkomen. In Spanje zijn er ruim 23.000 besmettingen en dit worden er elke dag meer. Naar verwachting duurt de noodtoestand tot half april, waarna waarschijnlijk eind april de grenzen weer open gaan.

 

Het roofvisjaar begon voortvarend.

 

Catfish Camp Caspe biedt haar gasten de mogelijkheid om kosteloos om te boeken naar een periode later dit jaar. Zij nemen daarvoor contact op met de gasten. 

 

Het is dus hopen en wachten op betere tijden. Catfish Camp Caspe is er klaar voor, de visomstandigheden zijn ideaal, het meer is vol, het is al lekker weer en alle materialen en boten zijn in topconditie.

 

Een meerval van ruim boven de twee meter.

 

Bekijk het YouTube-kanaal om alvast in de stemming te komen:
https://www.youtube.com/channel/UCwbRGSCcHsaohEa7t2Kzy6g

 

Catfish Camp Caspe
– Gert
E-mail: catfishcampcaspe@gmail.com
Tel. 0034659371378 of WhatsApp

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.