Snoekerijen 125: óók verkrijgbaar op VISMA 2016

19 februari 2016 | Franklin Broeckx

Vanaf 26 februari zal het nieuwste nummer van het verenigingsblad Snoekerijen van de Snoekstudiegroep (SNB) weer bij haar leden in de bus vallen. Nummer 125 met deze keer weer veel afwisselend roofvisnieuws voor iedereen. Wanneer nieuwe leden zich melden tijdens VISMA 2016, krijgen zij dit fullcolour magazine mee!

 

Als je bijvoorbeeld van plan bent binnenkort een nieuwe visboot te gaan kopen of je wilt hier gewoon meer over weten, dan mag je dit nummer niet missen. In deze en de komende uitgave verschijnt namelijk een review over moderne visboten. Natuurlijk kan niet alles besproken worden, maar in dit eerste deel komen de algemene belangrijke beslispunten langs terwijl in de volgende editie een top vijf gepresenteerd wordt met de uiteindelijke keuze van de kopers.

 

Heel interessant is een bijdrage van ‘good old’ Arjan Willemsen over het vissen met grote snoekstreamers. Deze crack kan nog altijd boeiend en ter zake doende vertellen hoe het moet. Of wat te denken van een gedetailleerd verhaal over welke hengelactie je het beste voor welke manier van roofvissen kunt inzetten? Aan het woord is Chris Bloemert, fervent roofvisser, die je bijpraat over de nieuwste inzichten. De ‘gastrover’ van deze keer is de meerval over wie we een mooie bijdrage hebben opgenomen. Ronald Cassee vertelt over het nut van het voeren met (stukken) vis voordat je met dood aas aan de gang gaat en hoe hij dat aanpakt.

 

Natuurlijk ook weer veel van onze vaste rubrieken zoals nogal wat Zaans nieuws van twee visgidsen, diverse prachtige regioverslagen en natuurlijk de uitnodiging voor onze jaarvergadering voor leden van de SNB.

 

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt!

Zie ook: www.snoekstudiegroep.nl


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.