Kwaliteit voorop bij Fly Supply

25 februari 2016 | Berend Masselink

De Fly Supply webshop is 24 uur per dag geopend, maar in de ruim opgezette winkel in Lelystad is het prettig om kleding te passen, met hengels te werpen of rustig rond te kijken. Ook op de Visma krijgen bezoekers die kans.

 

Fly Supply

Kom je nooit in de buurt van Lelystad, dan is de Visma een buitenkans om kennis te maken met Fly Supply. De speciaalzaak zet duidelijk in op kwaliteit. Met de enorme collectie (ademende) waadkleding zal Fly Supply zeker de aandacht trekken. De 150 m? grote stand van Fly Supply is niet alleen voor vliegvissers maar ook voor karpervissers en roofvissers een bezoek waard. De genoemde kwaliteit merk je aan de service, maar tevens aan de keuze voor merken als Simms, Loop, Hardy, Airflo en Vision.

 

Visma

Op de  stand van Fly Supply treft de bezoeker op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 maart tijdens de Visma naast het volledige assortiment vliegvismateriaal ook vliegbinders die laten zien wat je met dit materiaal kunt doen. De bindafdeling van Fly Supply is dit jaar uitgebreid met maar liefst 1500 nieuwe items. Er zullen diverse kortingsacties op onder meer bellyboats, kleding, waadpakken, lijnen en bindmateriaal tijdens de Visma.  De stand is te vinden op stand nr. 9 bij de werpbaan.


Meer informatie:

 Kwaliteit voorop bij Fly Supply 2


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.