Dennis & Derk: passion for fishing

01 maart 2016 | Berend Masselink

Dennis Sanders en Derk van der Molen zijn beiden ‘roofvisgek’ en delen die passie met vrienden en een behoorlijke klantenkring. De twee vullen elkaar goed aan en staan dus ook op de Visma in één en dezelfde stand.

 

In Utrecht stonden de twee al samen op de beurs en de Visma is dus de volgende op de lijst. De belangstelling was in Utrecht groot en dat maakte een vervolg in Ahoy tot een logische stap. Wat kunnen de bezoekers verwachten van deze gezamenlijke stand? Ten eerste de mooiste vliegvishengels, reels en kleding uit de lijn van Vision. Ook Big Daddy en Big Mamma, allerhande bindmaterialen voor streamers en de nu al overal geprezen ‘tail’ van Big Streamers. Op de stand zullen mensen als Olle Bulder, Wouter Veuger en Sander Zuidinga hun kunsten vertonen aan de vice. Versgebonden streamers zo van de vice bij jou aan de hengel. Wat wil je nog meer? DerkBaits is in de stand actief met de airbrush en spuit het kunstaas op de stand ‘waar je bijstaat’. Alle technieken en handigheidjes laat ‘kunstaasdokter’ Derk daarbij zien. Hij legt meteen uit  hoe je met de jerkbait moet vissen en toont het materiaal wat hij daarbij gebruikt en nog belangrijker: waaróm hij het gebruikt. Aan kunstaas geen gebrek op de stand; zelfgebouwde kunstaasjes zoals hybrides, gliders en divers zullen aan het bord hangen maar ook een hele serie pluggen van bekende merken - voorzien van een nieuw jasje en in een dikke laklaag die jarenlang mee kan gaan. Mega-s, Strike Pro Giants en de Hornet 9, om maar enkele te noemen.

 

Dennis en Derk passion for fishing 2

 

De stand is te vinden op Roofvisplaza in de buurt van andere bekende roofvismerken en -stands. Genoeg te zien en te doen daar, dus loop zeker even langs!


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.