Pike Master Lures in de spotlights

03 maart 2016 | Peter Dohmen

Vanzelfsprekend is ook Pike Master Lures van vrijdag 4 t.m zondag 6 maart as. van de partij op de VISMA Nieuwe Stijl. Evert Oostdam en zijn mannen komen naar AHOY met een compleet vernieuwde stand en zullen zich daar in een geheel andere opzet presenteren.

 

Hoe die nieuwe stand er gaat uit zien, blijft tot vrijdagochtend 10.00 nog even verborgen achter de zorgvuldig gesloten gordijnen. Maar zodra de deuren van AHOY worden geopend voor het publiek, gaan die gordijnen open en… de spotlights aan. In de nieuwe opzet van de PML-stand kunnen alle producten en de diverse reisbestemmingen optimaal voor het voetlicht worden gebracht. Er staat een enthousiast team aan roofvisspecialisten klaar om de bezoekers verder te helpen met al hun vragen.

 

Pike Master Lures in de spotlights

Nog enkele plaatsjes vrij voor de grootste en meest spectaculaire roofviswedstrijd van Europa.

 

Predatortour

Uiteraard kun je er ook terecht voor informatie over de befaamde Predatortour. Voor de editie 2016 zijn nog enkele plaatsen vrij en heb je dus zin én gelegenheid om mee te doen aan deze grootste en meest spectaculaire roofviswedstrijd van Europa, breng dan beslist -en altijd geheel vrijblijvend- een bezoekje aan de PML-stand. Het standnummer is 79 en dat is op het Roofvis Plaza waar je ook de meeste andere roofvisspecialisten kunt treffen.

 

Voor meer informatie:

www.pikemasterlures.nl

www.predatortour.com

www.pml-travel.com


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.