De focus op Zweden

15 maart 2016 | Redactie

Op donderdagavond 7 april as. wordt bij Wout van Leeuwen Fishing & Oudoor in Vlaardingen de focus gelegd op het vissen in Zweden.

De bekende specialist Luc Coppens zal zijn aanpak van onbekend water uitgebreid toelichten.

 

Als het in Nederland twee maanden achtereen niet is toestaan om te vissen met kunstaas, een dode aasvis of visproducten (de zogenoemde Gesloten Tijd Aassoorten die duurt van 1 april t t/m de laatste zaterdag van mei), trekt een ware karavaan aan auto’s met visboten op de trailer richting Zweden, om daar op de schitterende meren te vissen op snoek en steeds vaker ook snoekbaars.

 

Informatieavond

Zou jij ook wel eens in het voorjaar naar Zweden willen reizen -in de zomervakantie kan natuurlijk ook, maar dan ligt de snoek minder geconcentreerd en is het dus aanzienlijk moeilijker!- dan is het beslist een goed idee om de informatieavond over Zweden te bezoeken, die op donderdag 7 april as. plaats vind in de bekende hengelsportspeciaalzaak Wout van Leeuwen in Vlaardingen. Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met o.a. Pike Master Lures (PML), Westin en Fishing-in-Sweden.com

 

Evert Oostdam van PML en PML-Travel beschikt over een schat aan praktische informatie over de beste snoekwateren in Zweden en de beste aanpak daar en zal daarover vertellen. Daarbij zullen o.a. ook de bekende Zweedse visgids Hendrik Olssen en de gastheren van het onder snoekvissers zeer populaire Edsleskogs Wärdshus in Dalsland aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden van de ongetwijfeld talrijk aanwezige Nederlandse en Vlaamse sportvissers.

 

Luc Coppens

Heel veel nuttige informatie over het aanpakken van onbekend viswater zal ook komen van Luc Coppens, die jullie o.a. ook kennen van bijdragen aan ons magazine Dé Roofvis. Dé gelegenheid bij uitstek dus, om ook Luc het hemd van zijn lijf te vragen.

 

De focus op Zweden 2

 

Wat je verder moet weten

De informatieavond begint donderdag 7 april as. zo rond 19.30 uur en is vrij toegankelijk.
Wout van Leeuwen Fishing & Oudoor is te vinden aan de George Stephensonweg 21H - 3133 KJ Vlaardingen – tel. (010) 4343060.

 

Voor verdere informatie: www.woutvanleeuwen.nl en www.fishing-in-sweden.com


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.