Gebruikersvoorwaarden 

 

Voor de inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat u door Publishinghouse & Facilities B.V. is verstrekt, wordt verwezen naar de algemene voorwaarden van Publishinghouse & Facilities B.V die op de site www.deroofvis.nl toepassing zijn.

 

Voor de volledige bepalingen betreffende de omvang van de aansprakelijkheid van Publishinghouse & Facilities B.V wordt ook verwezen naar de algemene voorwaarden van Publishinghouse & Facilities B.V die op de site www.deroofvis.nl van toepassing zijn.

 

 

 Algemene Voorwaarden Publishinghouse & Facilities B.V.

 

 

 

 

Disclaimer

 

De website www.deroofvis.nl is een product van Publishinghouse & Facilities B.V. Publishinghouse & Facilities B.V accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden door, of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail naar info@publishinghouse.nl, welke wij met de uiterste zorgvuldigheid in behandeling zullen nemen.