Vlogger


Franklin Broeckx

Allround (roof)visser, met een lichte voorkeur voor snoek en baars.

Doetinchem | Nederland

Over Franklin

Al vanaf zijn prille jeugd is Franklin Broeckx verslaafd aan de hengelsport. Jarenlang viste hij vooral gericht op (grote) karper. Vanuit dat perspectief is hij al sinds ’97 nauw betrokken bij de redactievoering van het magazine Dé Karperwereld. Sinds 2010 is hij in vaste dienst van de uitgeverij en zo kwam hij weer in aanraking met diverse andere hengelsportdisciplines. Broeckx’ interesse in de roofvisserij nam een enorme spurt en inmiddels kan ook deze tak van de hengelsport hem erg bekoren. Voortaan is deze sportvisliefhebber en buitenmens hoofdredacteur van zowel Dé Karperwereld als Dé Roofvis. Met enige regelmaat zijn er dan ook vlogs en blogs van hem te verwachten op deze site.

Vlog overzicht Franklin Broeckx

Tijdens het verblijf aan de Spaanse Ebro hebben Franklin Broeckx en zijn vismaat Kevin Sleutjes ook één dagje ‘trollen’ ingelast. Een boot en hengels werden geregeld via Catfish Camp Caspe…Een vistripje naar het buitenland kan een ideale escape zijn tijdens ‘het gesloten seizoen’ in eigen land. Spanje vormt voor menig Belg en Nederlander het vakantieoord bij uitstek, maar is bij veel hengelsporters ook zeer in trek als sportvisparadijs!Tijdens een mooie en lange opnamedag van een roofvis DVD/video met Luc Coppens wist Franklin tussendoor met zijn smartphone wat shots te maken. Deze zijn verwerkt in deze short movie.Gisteren één mooie snoek en een volger. Tijd om vandaag eens te kijken of Franklin er eentje voor de camera kan vangen!


Het einde van het snoekseizoen komt in zicht... Zeker voor wat betreft het doodazen. Er liggen nog wat mooie kunstaassessies in het verschiet met diverse vismaten. En de eerste karperkriebels beginnen ook al parten te spelen. Toch moest er nog eens tijd gemaakt worden om samen met Kevin Sleutjes op de snoek te gaan. Toch weer een paar mooie vissen in deze smartphonedump - short movie van Franklin Broeckx. Een dikke minuut snoekgenot!Grote snoek voor Franklin in deze smartphone Short Movie 17. Samen met vismaat Rob Kuijpers en zijn boot wordt in de vroege ochtend de koude tegemoet gevaren. Er wordt met de fireball gevist op snoek, maar slechts één kleiner exemplaar vindt het net.


Dit keer gaat Franklin Broeckx op pad met zijn snoekmaat Rob Kuijpers.


Franklin Broeckx neemt je in deze zeer korte smartphoneclips mee tijdens zijn visserij. Met of zonder vismaat, met of zonder vangst, het genieten staat voorop.Een korte samenvatting van een paar uurtjes vissen met Robert Grootenboer.Deze vlog is november vorig jaar opgenomen maar stond nog niet online. Franklin Broeckx probeert onder zijn lunchpauze voor het eerst zijn juist aangeschafte Line Thru Trout van Savage Gear en vangt warempel nog een leuke snoek.


Tijdens een zonnige dag tussen 'kerst & nieuw' gaan Franklin en Rob namens het magazine Dé Roofvis op pad om statisch te snoeken.< VORIGE12