Vloggers

Franklin Broeckx

Franklin Broeckx is hoofdredacteur en vaste vlogger van Dé Roofvis

Willem Romeijn

Allround roofvisser / vliegvisser

Jasmijn van Hulsen

Roofvisser vanuit boot en bellyboat op roofvis uit het binnenwater maar ook uit zee, gebruikt uitsluitend roze aassoorten!

Robert Grootenboer

Allround roofvisser en bellyboat specialist

Vlog overzicht

Tim Puts van De Vistechnische Dienst heeft afgelopen meimaand een vistrip gemaakt naar Extremadura. Samen met zijn vismaat Synco Bandsma ging hij op jacht naar de black bass. Vandaag deel 3.Jasmijn van Hulsen - Pip Fishing/Dé Roofvis-vlogster - gaat voortaan ook op date! Haar eerste afspraak is met de bekende Friese visgids Tjeerd van der Ploeg. Het doel is dit keer om de roofblei te belagen... Tijdens het verblijf aan de Spaanse Ebro hebben Franklin Broeckx en zijn vismaat Kevin Sleutjes ook één dagje ‘trollen’ ingelast. Een boot en hengels werden geregeld via Catfish Camp Caspe…Een vistripje naar het buitenland kan een ideale escape zijn tijdens ‘het gesloten seizoen’ in eigen land. Spanje vormt voor menig Belg en Nederlander het vakantieoord bij uitstek, maar is bij veel hengelsporters ook zeer in trek als sportvisparadijs!


Tijdens een mooie en lange opnamedag van een roofvis DVD/video met Luc Coppens wist Franklin tussendoor met zijn smartphone wat shots te maken. Deze zijn verwerkt in deze short movie.Gisteren één mooie snoek en een volger. Tijd om vandaag eens te kijken of Franklin er eentje voor de camera kan vangen!Het einde van het snoekseizoen komt in zicht... Zeker voor wat betreft het doodazen. Er liggen nog wat mooie kunstaassessies in het verschiet met diverse vismaten. En de eerste karperkriebels beginnen ook al parten te spelen. Toch moest er nog eens tijd gemaakt worden om samen met Kevin Sleutjes op de snoek te gaan. Toch weer een paar mooie vissen in deze smartphonedump - short movie van Franklin Broeckx. Een dikke minuut snoekgenot!


Grote snoek voor Franklin in deze smartphone Short Movie 17. Samen met vismaat Rob Kuijpers en zijn boot wordt in de vroege ochtend de koude tegemoet gevaren. Er wordt met de fireball gevist op snoek, maar slechts één kleiner exemplaar vindt het net.


Dikke baarzen in deze short movie... Tijdens een zeer mistige dag gaat Franklin aan boord bij baarsspecialist Marc Hoeben. Dit keer gaat Franklin Broeckx op pad met zijn snoekmaat Rob Kuijpers.Franklin Broeckx neemt je in deze zeer korte smartphoneclips mee tijdens zijn visserij. Met of zonder vismaat, met of zonder vangst, het genieten staat voorop.Een korte samenvatting van een paar uurtjes vissen met Robert Grootenboer.


Op haar thuiswater in Midden-Friesland vertikaalt en diagonaalt Jasmijn (PiP) van Hulsen op een vrij rustige manier op snoekbaars en snoek. De filosofie is dat er geen voedselnijd is vanwege een minder groot roofvisbestand en de roofvissen toch wat schuwer zijn geworden. In deze vlog gaat het niet zo zeer om haar roze gekleurde kunstaas, dat ze altijd inzet, maar eerder om te laten zien dat de ‘take it easy’ manier voor de Friese roofvissen – in elk geval - zeer goed werkt. Veel kijkplezier met deze vlog die PiP weer exclusief voor Dé Roofvis heeft gemaakt. PIP Fishing, staat er achterop het rose visjack dat Jasmijn van Hulsen draagt. PIP - Pretty in Pink en dat deze vlag de lading volledig dekt, zie je als je dit zonnige filmpje bekijkt dat Jasmijn speciaal voor Dé Roofvis maakte.< VORIGE12