Vlogger


Willem Romeijn

Allround roofvisser / vliegvisser

Velp | Nederland

Over deze vlogger

 

Willem Romeijn is een gepassioneerde roof- en vliegvisser en groot liefhebber van de natuur. Hij vist al van jongs af aan. Al snel raakte hij verslaafd aan de roofvis, waarbij later steeds meer het vliegvissen in beeld kwam; voor hem de allermooiste manier om vis te vangen.

Door zijn studie kwam hij in het rivierenland terecht en is hij helemaal verslaafd geraakt aan de visserijen die de Nederlandse rivieren hem bieden. Met name het kantikalen op snoekbaars en baars vindt hij super, maar ook roofblei is een heel leuke target vis. Nu te merken is dat de rivieren helderder worden en er meer snoek op komt, is hij ook gaan vliegvissen op snoek in de rivieren. Mooier wordt het niet! Naast het vissen is Willem erg enthousiast over het fotograferen en filmen van de natuur én het vissen zelf. Al een aantal jaar is hij erg actief met korte filmproducties op youtube. Dankzij de combinatie van succesvol vis vangen en dit mooi in beeld te brengen is hij vanaf zomer 2014 Prostaffer van Pike XL. Bij Pike XL test hij producten en promoot hij diverse producten zoals kunstaas. Voor Dé Roofvis zal hij zich met name bezighouden met het maken van korte filmpjes, vlogs, voor op deze site. Zo hebben we allemaal prima vermaak en wie weet worden we er nog een stukje wijzer van!

Vlog overzicht Willem Romeijn

Willem Romeijn neemt je mee met een dagje vliegvissen in de polder op snoek. Veel actie, een paar mooie stevige poldersnoeken, feest! Op oudjaarsdag gaat Willem Romeijn een dagje op pad om snoek te vangen met de vliegenhengel, in de polder. Naast de nodige uitleg, mat name over het gebruikte materiaal komt er genoeg sfeer, actie en vis in beeld.